Hoe kies je de juiste broodtrommel en drinkenbus?

Geplaatst door

Tegenwoordig zijn er talloze vormen, kleuren en maten op de markt van de broodtrommel. Dit geldt tevens voor de drinkenbus. Een broodtrommel of lunchbox kan je vinden voor elk soort lunch. Niet elk persoon of kind houdt van hetzelfde eten. Om deze reden is het van belang dat je – voordat je een broodtrommel en drinkbus aanschaft – bedenkt wat voor lunch er dagelijks inzit. Een broodtrommel kan je gebruiken voor boterhammen, een salade of een restje van het avondeten van de vorige dag. Hierdoor is het vaak belangrijk dat je lunchbox gebruikt kan worden in de magnetron. Bij een drinkbus is het belangrijk dat deze niet lekt en de vraag is tevens of je wilt dat deze geschikt is voor warme drank. In dit geval zit je al snel naar andere producten te kijken dan wanneer het gaat om koude drank.

De juiste lunchbox

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten en typen broodtrommels te koop. Je kan kiezen voor een simpele variant met een kleur en een groot vak, maar wat denk je van een uitvoering waar alles gescheiden is door verschillende vakjes? Op deze manier kan je lekkere combinaties maken en gaat niet alles door elkaar zitten vanwege het vervoer van je lunchtrommel. Er bestaan tegenwoordig zelfs lunchboxen met een koelelementje erin. Dit is natuurlijk ideaal om te zorgen dat de lunch fris blijft gedurende de dag buiten de koelkast. Op warme dagen is dit echt een must om te hebben. Een broodtrommel kan je tevens op maat laten maken met een mooie foto of design van jezelf. Zo is het een echt persoonlijke trommel waar je een goede herinnering aan hebt en die je zeker niet uit het oog verliest.

De juiste drinkbus uitkiezen

Er zijn vele verschillende drinkbekers en drinkenbussen voor kinderen te koop. Uiteraard ook voor volwassenen, wie wil nou niet zijn koffie warm mee naar werk nemen? Om te beginnen is het belangrijk dat een drinkenbus lekvrij is. De speciale drinkenbussen voor kinderen zijn gemaakt om makkelijk open te maken. Daarnaast is het belangrijk dat de drinkfles eenvoudig schoon te maken is. Een drinkbeker is ideaal om je kindje melk te geven, terwijl een drinkfles juist handig is voor limonade of water. Het is kijken waar je zelf de voorkeur aan geeft of waar je kinderen de voorkeur aan geven. De meeste drinkbekers kunnen tegenwoordig in de vaatwasser, dit is natuurlijk ideaal zodat je het niet met de hand hoeft af te wassen. Sommige bekers zijn niet geschikt om in de vaatwasser schoon te maken, let hierop bij de aankoop.

Geef een reactie